- Домашня сторінка
-
Виживання, Бушкрафт, Туризм
-
Продукти з довгим терміном придатності
- Сублімовані продукти
- Сублімовані продукти Drytech Real Field Meal - Лосось з макаронами та вершковим соусом 520 г
Сублімовані продукти Drytech Real Field Meal - Лосось з макаронами та вершковим соусом 520 г
- Вгору
- опис
- Технічні дані
- Відгуки
- Варто купити
Замовляючи їжу в Україну, пам'ятай, що загальна вага їжі у Твоєму замовленні не повинна перевищувати 10 кілограмів.
Pełnowartościowy, łatwy w przygotowaniu posiłek liofilizowany. Łosoś z makaronem i sosem śmietanowym zapakowana próżniowo w wodoodporną torbę wykonaną ze zgrzewanej folii.
Liofilizacja jest procesem próżniowej dehydracji produktów spożywczych przy bardzo niskich temperaturach (-50 st. C). Dzięki zastosowaniu specjalnej technologii produkcji żywność liofilizowana jest pełnowartościowym, pełnokalorycznym posiłkiem, kompletnym pod każdym względem, spełnia przy tym wysokie wymagania stawiane przy uprawianiu różnego rodzaju sportów ekstremalnych jak wspinanie, turystyka wysokogórska, żeglarstwo, turystyka kwalifikowana zarówno letnia, jak i zimowa. Jest używana przez polarników, podróżników, sportowców wyczynowych, na różnych wyprawach czy obozach.
Skład: makaron (pszenica durum, może zawierać śladowe ilości jaj) (33%), łosoś (łosoś (92,6%), sól) (16%), marchew (14%), cebula, groszek (7%), śmietana (mleko) ( 7%), mąka pszenna, olej rzepakowy, skrobia kukurydziana, bulion rybny (sól, maltodekstryna, ekstrakt drożdżowy, ryba, warzywa, olej rzepakowy, przyprawy), pieprz, koper (0,04%), przeciwutleniacze (kwas askorbinowy).
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- tłuszcz - 23 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 5,8 g,
- węglowodany - 47 g, w tym cukry - 6 g,
- błonnik - 6 g,
- białko - 16 g,
- sól - 3,5 g.
Dane techniczne
Wartość energetyczna: kJ/100g - 1952 kJ, kcal/100g - 466 kcal
Wartość energetyczna dania: 2518 kJ/601 kcal
Waga netto: 129 g
Waga posiłku: 520 g
Producent: Drytech, Norwegia
EAN | 7036480017477 |
---|---|
Код виробника | 8015 |
Виробник | DryTech |
EAN |