Nóż kuchenny Boker Solingen Classic Peeling - Olive
lub zapisz się na powiadomienie o dostępności
Lekki i praktyczny nóż będący doskonałym narzędziem dla osób ceniących wygodne przyrządzanie posiłków. Jego ostrze przeznaczone jest do obierania i krojenia warzyw i owoców. Ostrze wykonane z niemieckiej stali nierdzewnej Krupp 4034 (odpowiednik stali 420), cechuje się doskonałymi właściwościami tnącymi.
Ergonomicznia rękojeść wykonana została z wytrzymałego drewna oliwnego.
Doskonałe właściwości tnące, wysokiej jakości stal ostrza i jego precyzyjne wykonanie gwarantuje najwyższą jakość oraz nieprzeciętne walory użytkowe.
Dane techniczne
Głownia: stal nierdzewna 4034
Długość głowni: 54 mm
Długość całkowita: 155 mm
Ostrze: gładkie
Grubość ostrza: 1,3 mm
Rękojeść: drewno oliwne
Waga: 20 g
Producent: Boker, Niemcy
Typ noża | Z głownią stałą |
---|---|
Styl | Kuchenny |
Długość głowni | 54 mm |
Grubość głowni | 1,3 mm |
Profil głowni | Inne |
Rodzaj ostrza | Gładkie |
Gatunek stali | Stal nierdzewna 4034 |
Odporność na stępienie | Dobra |
Odporność na korozję | Wysoka |
Sposób otwierania | Ostrze stałe |
Typ blokady | Ostrze stałe |
Materiał rękojeści | Drewno |
Klips do noszenia | Nie |
Kabura w komplecie | Nie |
Informacje dodatkowe | Rękojeść wykonana z drewna oliwnego |
Waga | 20 g |
EAN | 4045011194672 |
Kod producenta | 03BO110 |
Producent | Boker |
GPSR Warning | https://assets.militaria.pl/assets/Instrukcje/Kategorie/noz-instrukcja-bezpieczenstwa.pdf |
EAN |