- Strona główna
-
Survival, bushcraft, turystyka
-
Kuchnia turystyczna
-
Noże kuchenne
-
Noże kuchenne według producentów
- Noże kuchenne Cold Steel
- Nóż kuchenny Cold Steel Commercial Series Cleaver
Nóż kuchenny Cold Steel Commercial Series Cleaver
- opis
- dane techniczne
- Opinie
- Warto dokupić
Nóż kuchenny stanowiący niezawodne i wszechstronne narzędzie w każdej kuchni. Ergonomicznie wyprofilowana rękojeść wykonana jest z twardego tworzywa Zy-Ex i pokryta przyjaznym dla żywności materiałem Kray-Ex o antypoślizgowej fakturze.
Głownia o profilu Cleaver została wykonana z niemieckiej stali nierdzewnej 4116 Krupp poddanej hartowaniu kriogenicznemu. Klinga jest wytrzymała i łatwo ją ponownie naostrzyć. Dzięki prostokątnemu kształtowi można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię.
Model Cleaver będzie idealny do porcjowania mięsa i siekania warzyw.
Dane techniczne
Stal: nierdzewna 4116
Długość głowni: 229 mm
Grubość głowni: 3,5 mm
Rękojeść: Zy-Ex, Kray-Ex
Długość całkowita: 349 mm
Waga: 675 g
Producent: Cold Steel, USA
Typ noża | Z głownią stałą |
---|---|
Styl | Kuchenny |
Długość głowni | 229 mm |
Grubość głowni | 3,5 mm |
Profil głowni | Cleaver |
Rodzaj ostrza | Gładkie |
Gatunek stali | 4116 Krupp |
Odporność na stępienie | Zadowalająca |
Odporność na korozję | Wysoka |
Sposób otwierania | Ostrze stałe |
Typ blokady | brak |
Materiał rękojeści | Kray-Ex |
Klips do noszenia | Nie |
Kabura w komplecie | Nie |
Informacje dodatkowe | Dedykowany do porcjowania mięsa i siekania warzyw |
Waga | 675 g |
EAN | 705442016564 |
Kod producenta | CS-20VCLEZ |
Producent | Cold Steel |
GPSR Warning | https://assets.militaria.pl/assets/Instrukcje/Kategorie/noz-instrukcja-bezpieczenstwa.pdf |
EAN |