Nóż kuchenny Fissman Fujiwara 20 cm
Nóż kuchenny Fujiwara to profesjonalne narzędzie kuchenne, idealne do precyzyjnego krojenia warzyw, owoców, serów, mięsa oraz innych produktów spożywczych. Znakomicie sprawdzi się zarówno w użyciu profesjonalnym, jak i w domowej kuchni.
Ostrze wykonane jest z wysokiej jakości stali AUS-6 zahartowanej do twardości 57 HRC, co zapewnia długotrwałą ostrość oraz odporność na korozję.
Ergonomiczna rękojeść wykonana z trwałego tworzywa ABS imitującego drewno zapewnia pewny chwyt i komfort podczas użytkowania, minimalizując zmęczenie dłoni nawet podczas długotrwałego krojenia.
Dzięki zastosowaniu wysokiej jakości materiałów nóż jest łatwy w czyszczeniu i utrzymaniu w higienicznej czystości.
Dane techniczne
Długość głowni: 200 mm
Grubość głowni: 2,3 mm
Stal: AUS-6
Rękojeść: ABS
Długość całkowita: 340 mm
Waga: 188 g
Producent: Fissman, Dania
Typ noża | Z głownią stałą |
---|---|
Styl | Kuchenny |
Długość głowni | 200 mm |
Grubość głowni | 2,3 mm |
Profil głowni | Inne |
Rodzaj ostrza | Gładkie |
Gatunek stali | AUS-6 |
Odporność na stępienie | Dobra |
Odporność na korozję | Wysoka |
Sposób otwierania | Ostrze stałe |
Typ blokady | Ostrze stałe |
Materiał rękojeści | ABS |
Klips do noszenia | Nie |
Kabura w komplecie | Nie |
Informacje dodatkowe | Ergonomiczna rękojeść zapewnia pewny chwyt i komfort podczas użytkowania |
Waga | 188 g |
EAN | 4895204128157 |
Kod producenta | 03FM2815 |
Producent | Fissman |
GPSR Warning | https://assets.militaria.pl/assets/Instrukcje/Kategorie/noz-instrukcja-bezpieczenstwa.pdf |
EAN |