- Strona główna
-
Survival, bushcraft, turystyka
-
Żywność długoterminowa
-
Konserwy wojskowe
-
Konserwy według producentów
- Konserwy Kogoot
- Żywność konserwowana Kogoot - Cielęcina Scallopini z serem Parmegiano, kaparami w białym winie 300 g
Żywność konserwowana Kogoot - Cielęcina Scallopini z serem Parmegiano, kaparami w białym winie 300 g
lub zapisz się na powiadomienie o dostępności
- Do góry
- opis
- dane techniczne
- Opinie o produkcie
- Warto dokupić
Konserwa rzemieślnicza polskiej produkcji. Mostek cielęcy w sosie na bazie sera Parmigiano oraz wina białego, z dodatkiem czosnku, tymianku, rozmarynu, chili, skórki z cytryny oraz kaparów. Konserwy firmy Kogoot zawierają dania restauracyjne, przygotowane przez kucharzy wyłącznie z naturalnych składników najwyższej jakości.
Skład: udziec cielęcy, śmietanka 30%, wytrawne białe wino, świeży czosnek, kapary marynowane, cebula w proszku, nać pietruszki, ser Grana Padano, olej 3 ziarna, masło, pieprz czarny, sól, tymianek suszony, rozmaryn suszony, chilli w płatkach, skórka z cytryny.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- tłuszcz - 14 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 7,4 g,
- węglowodany - 2,7 g, w tym cukry - 1,2 g,
- białko - 19 g,
- sól - 0,50 g.
Termin przydatności do spożycia: 02.2026
Dane techniczne
Wartość energetyczna: kcal/100g - 213 kcal; kJ/100g - 889 kJ
Waga netto: 300 g
Producent: Kogoot, Polska
EAN | 5905248422100 |
---|---|
Producent | Kogoot |
EAN |