Nóż kuchenny Victorinox - ząbkowany do pieczywa
lub zapisz się na powiadomienie o dostępności
Nóż kuchenny przeznaczony do krojenia chleba. Rękojeść noża wykonana z włókna Fibrox. Jest ono delikatnie ziarniste, dzięki czemu nóż nie ślizga się w dłoni i leży pewnie nawet wtedy, kiedy dłonie są mokre lub tłuste. Rękojeść jest dobrze wyprofilowana, odporna na ścieranie oraz działanie wysokich temperatur.
Nóż posiada doskonałe właściwości tnące, a stal użyta przez Victorinox długo trzyma ostrość i łatwo się ostrzy.
Dane techniczne
Głownia: stal nierdzewna
Długość głowni: 210 mm
Ostrze: ząbkowane
Rękojeść: fibrox
Producent: Victorinox, Szwajcaria
Typ noża | Z głownią stałą |
---|---|
Styl | Kuchenny |
Długość głowni | 210 mm |
Grubość głowni | mm |
Profil głowni | Inne |
Rodzaj ostrza | Gładkie |
Gatunek stali | nierdzewna |
Odporność na stępienie | Bardzo dobra |
Odporność na korozję | Wysoka |
Sposób otwierania | Ostrze stałe |
Materiał rękojeści | Tworzywo sztuczne |
Klips do noszenia | Nie |
Kabura w komplecie | Nie |
Informacje dodatkowe | długo trzyma ostrość |
Waga | g |
EAN | 7611160506016 |
Kod producenta | 5.2533.21 |
Producent | Victorinox |
EAN |