Nóż kuchenny Cold Steel Commercial Series Flexible Boning
lub zapisz się na powiadomienie o dostępności
Nóż kuchenny stanowiący niezawodne i wszechstronne narzędzie w każdej kuchni. Ergonomicznie wyprofilowana rękojeść wykonana jest z twardego tworzywa Zy-Ex i pokryta przyjaznym dla żywności materiałem Kray-Ex o antypoślizgowej fakturze.
Głownia wykonana jest z niemieckiej stali nierdzewnej 4116 Krupp poddanej hartowaniu kriogenicznemu. Klinga jest wytrzymała, giętka i łatwo ją ponownie naostrzyć.
Model Boning przeznaczony jest do filetowania i oddzielania mięsa od kości.
Dane techniczne
Stal: nierdzewna 4116
Długość głowni: 152 mm
Grubość głowni: 1,75 mm
Rękojeść: Zy-Ex, Kray-Ex
Długość całkowita: 286 mm
Waga: 105 g
Producent: Cold Steel, USA
Typ noża | Z głownią stałą |
---|---|
Styl | Kuchenny |
Długość głowni | 152 mm |
Grubość głowni | 1.75 mm |
Profil głowni | Inne |
Rodzaj ostrza | Gładkie |
Gatunek stali | 4116 Krupp |
Odporność na stępienie | Zadowalająca |
Odporność na korozję | Wysoka |
Sposób otwierania | Ostrze stałe |
Typ blokady | brak |
Materiał rękojeści | Kray-Ex |
Klips do noszenia | Nie |
Kabura w komplecie | Nie |
Informacje dodatkowe | dedykowany do oddzielania mięsa od kości |
Waga | 105 g |
EAN | 705442016472 |
Kod producenta | CS-20VBBFZ |
Producent | Cold Steel |
GPSR Warning | https://assets.militaria.pl/assets/Instrukcje/Kategorie/noz-instrukcja-bezpieczenstwa.pdf |
EAN |