Chat with us, powered by LiveChat

Zamów dziś kurierem DHL - dostawa już w poniedziałek!

Waluta

Noże kuchenne do filetowania

Filtry i sortowanie
Close
Sortuj
Sortowanie
  1. Popularność
  2. Największa obniżka
  3. Cena (Od najniższej)
  4. Cena (Od najwyższej)
  5. Ocena (Od najniższej)
  6. Ocena (Od najwyższej)
  7. Ocena (Od najrzadziej ocenianych)
  8. Ocena (Od najczęściej ocenianych)
  9. Data wprowadzenia (Od najstarszego)
  10. Data wprowadzenia (Od najnowszego)
Dostępność
Okazje
Cena
Zastosuj
Typ noża
Rodzaj ostrza
Odporność na stępienie
Odporność na korozję
Sposób otwierania
Klips do noszenia
Kabura w komplecie

20 produktów

na stronę
  1. (0)
    Wysyłka: Natychmiast
    99,99 zł
  2. (0)
    Wysyłka: Natychmiast
    59,99 zł
  3. (0)
    Wysyłka: Natychmiast
    39,99 zł 59,99 zł
    Oszczędzasz 20,00 zł
  4. (0)
    Wysyłka: Natychmiast
    99,99 zł
  5. (0)
    Wysyłka: w 24 godziny
    118,80 zł 132,00 zł
    Oszczędzasz 13,20 zł
  6. (0)
    Wysyłka: w 24 godziny
    90,00 zł 100,00 zł
    Oszczędzasz 10,00 zł
  7. (0)
    Wysyłka: w 24 godziny
    233,44 zł 249,00 zł
    Oszczędzasz 15,56 zł
  8. (0)
    Wysyłka: w 24 godziny
    2761,20 zł 3068,00 zł
    Oszczędzasz 306,80 zł
  9. (0)
    Wysyłka: w 24 godziny
    998,10 zł 1109,00 zł
    Oszczędzasz 110,90 zł
  10. Brak towaru

  11. Brak towaru

  12. Brak towaru

  13. Brak towaru

  14. Brak towaru

    (0)
    Wysyłka: Brak towaru
    270,94 zł 289,00 zł
    Oszczędzasz 18,06 zł

20 produktów

na stronę
Schowaj Czytaj więcej

Nóż do filetowania to nieodłączne narzędzie w rękach bardziej zaawansowanych kucharzy. Szczególnie przydatny jest przy precyzyjnym oddzielaniu mięsa od kości i skóry. Noże do filetowania są specjalistycznymi narzędziami, które umożliwiają minimalizowanie strat mięsa przy jego oddzielaniu. 

Noże do filetowania ryb zazwyczaj są ostrzami o smukłej konstrukcji, która przystosowana jest do pracy z delikatnym rybim mięsem. Klingi noży do filetowania ryb są długie i cienkie, co ułatwia wykrawanie mięsa przy ościach. Niektóre modele wykonane są ze stali nierdzewnej, które jednak wykazują większą skłonność do szybszej utraty ostrości w porównaniu z klasyczną stalą węglową.  

Noże do filetowania mięsa charakteryzują się bardziej sztywną konstrukcją, dzięki czemu sprawdzą się do różnego rodzaju mięsa od drobiu po wołowinę. Ostra klinga umożliwia precyzyjne oddzielanie i krojenie mięsa nawet na cienkie plastry.  

Noże do filetowania wyposażone są w ergonomiczne uchwyty, dzięki którym nawet długa praca z nożem staje się łatwiejsza. W ofercie sklepu MILITARY.PL znajdziesz szeroki wybór noży do filetowania różnych mięs. Koniecznie zapoznaj się z naszym asortymentem.