Nóż kuchenny Samura Harakiri do filetowania
lub zapisz się na powiadomienie o dostępności
Nóż kuchenny stanowiący niezawodne i wszechstronne narzędzie w każdej kuchni. Jest przeznaczony do filetowania i krojenia ryb oraz innych rodzajów mięsa.
Stalowe ostrze o bardzo dobrych właściwościach tnących jest długie, cienkie i elastyczne, co pozwala na precyzyjną pracę. Rękojeść wykonana z tworzywa ABS umożliwia pewny chwyt nawet wtedy, gdy dłonie są mokre lub pokryte tłuszczem.
Dane techniczne
Głownia: AUS-8
Długość głowni: 218 mm
Ostrze: gładkie
Rękojeść: ABS
Długość całkowita: 342 mm
Producent: Samura, Łotwa
Typ noża | Z głownią stałą |
---|---|
Styl | Kuchenny |
Długość głowni | 218 mm |
Profil głowni | Inne |
Rodzaj ostrza | Gładkie |
Gatunek stali | AUS-8 |
Odporność na stępienie | Dobra |
Odporność na korozję | Wysoka |
Sposób otwierania | Ostrze stałe |
Materiał rękojeści | Tworzywo sztuczne |
Klips do noszenia | Nie |
Kabura w komplecie | Nie |
Informacje dodatkowe | Stalowe ostrze o bardzo dobrych właściwościach tnących. |
Waga | 140 g |
EAN | 4751029320872 |
Kod producenta | SHR.0048B |
Producent | Samura |
GPSR Warning | https://assets.militaria.pl/assets/Instrukcje/Kategorie/noz-instrukcja-bezpieczenstwa.pdf |
EAN |