- Strona główna
-
Survival, bushcraft, turystyka
-
Żywność długoterminowa
-
Konserwy wojskowe
-
Konserwy według producentów
- Konserwy Kogoot
- Konserwa Kogoot - Konfitowane udo kaczki w sosie z pomarańczy z rozmarynem
Konserwa Kogoot - Konfitowane udo kaczki w sosie z pomarańczy z rozmarynem
lub zapisz się na powiadomienie o dostępności
- Do góry
- opis
- dane techniczne
- Opinie o produkcie
- Warto dokupić
Konserwa rzemieślnicza polskiej produkcji. Konfitowane udko polskiej kaczki w marynacie z majeranku, tymianku i trawy żubrowej z sosem z pomarańczy i dodatkiem białego wytrawnego wina, likieru Cointreau oraz rozmarynu. Konserwy firmy Kogoot zawierają dania restauracyjne, przygotowane przez kucharzy wyłącznie z naturalnych składników najwyższej jakości.
Skład: udo z kaczki, sok z pomarańczy NFC, cukier, gęsi tłuszcz, cebula, skórka z pomarańczy, świeży rozmaryn, likier pomarańczowy, wytrawne białe wino, sos demi glace, masło, świeży tymianek, majeranek suszony, trawa żubrowa, olej słonecznikowy, mąka kukurydziana, sól, pieprz czarny, liść laurowy, ziele angielskie.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- tłuszcz - 42 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 7,4 g,
- węglowodany - 31 g, w tym cukry - 22 g,
- białko - 40 g,
- sól - 0,20 g.
Termin przydatności do spożycia: 09.2025
Dane techniczne:
Wartość energetyczna: kcal/100g - 744 kcal; kJ/100g - 3116 kJ
Waga netto: 300 g
Producent: Kogoot, Polska
EAN | 5905248422018 |
---|---|
Producent | Kogoot |
EAN |