- Strona główna
-
Survival, bushcraft, turystyka
-
Żywność długoterminowa
- Żywność liofilizowana
- Żywność liofilizowana Trek'n Eat - Ragout z grzybów leśnych z makaronem 160 g
Żywność liofilizowana Trek'n Eat - Ragout z grzybów leśnych z makaronem 160 g
- opis
- dane techniczne
- Opinie
- Warto dokupić
Pełnowartościowy, łatwy w przygotowaniu posiłek liofilizowany. Ragout z grzybów leśnych z makaronem zapakowane próżniowo w wodoodporną torbę wykonaną ze zgrzewanej folii.
Miarka na opakowaniu pozwala odmierzyć odpowiednią ilość wody potrzebną do przygotowania posiłku.
Skład: makaron 50% (grysik pszenica durum, jaja, sól), fasola fava, olej słonecznikowy w proszku (zawiera mleko, E551), śmietana w proszku, skrobia modyfikowana, mąka ziemniaczana, pieczarki 3%, koncentrat białka serwatki, mieszanka przypraw (zawiera seler), borowiki 2%, marchew, pomidory, cebula, sól, ekstrakt drożdżowy, pieprz.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- tłuszcz - 10 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,8 g,
- węglowodany - 57,1 g, w tym cukry - 6,7 g,
- błonnik - 3,1 g,
- białko - 14,1 g,
- sól - 1,4 g.
Dane techniczne
Wartość energetyczna: kcal/100 g - 384 kcal, kJ/100 g - 1607 kJ
Wartość energetyczna dania: 614 kcal/2571 kJ
Waga netto: 160 g
Producent: Trek'n Eat, Niemcy
EAN | 4015753404308 |
---|---|
Kod producenta | 30404030 |
Producent | Trek`n`Eat |
Data ważności | 2029-09-01 |
EAN |