Nóż kuchenny Cold Steel Commercial Series Butcher
Nóż kuchenny stanowiący niezawodne narzędzie w każdej kuchni. Ergonomicznie wyprofilowana rękojeść wykonana jest z twardego tworzywa Zy-Ex i pokryta przyjaznym dla żywności materiałem Kray-Ex o antypoślizgowej fakturze.
Głownia wykonana jest z niemieckiej stali nierdzewnej 4116 Krupp poddanej hartowaniu kriogenicznemu. Klinga jest wytrzymała i łatwo ją ponownie naostrzyć.
Model Butcher to nóż rzeźnicki dedykowany do obróbki mięsa.
Dane techniczne
Stal: nierdzewna 4116
Długość głowni: 203 mm
Grubość głowni: 2,75 mm
Rękojeść: Zy-Ex, Kray-Ex
Długość całkowita: 336 mm
Waga: 122 g
Producent: Cold Steel, USA
Typ noża | Z głownią stałą |
---|---|
Styl | Kuchenny |
Długość głowni | 203 mm |
Grubość głowni | 2.75 mm |
Profil głowni | Inne |
Rodzaj ostrza | Gładkie |
Gatunek stali | 4116 |
Odporność na stępienie | Zadowalająca |
Odporność na korozję | Wysoka |
Sposób otwierania | Ostrze stałe |
Typ blokady | brak |
Materiał rękojeści | Kray-Ex |
Klips do noszenia | Nie |
Kabura w komplecie | Nie |
Informacje dodatkowe | nóż rzeźnicki dedykowany do obróbki mięsa |
Waga | 122 g |
EAN | 705442016519 |
Kod producenta | CS-20VBKZ |
Producent | Cold Steel |
GPSR Warning | https://assets.militaria.pl/assets/Instrukcje/Kategorie/noz-instrukcja-bezpieczenstwa.pdf |
EAN |