NOWOROCZNA WYPRZEDAŻ DO -50%

Zamów dzisiaj z dostawą w poniedziałek

Noże kuchenne do filetowania

Filtry i sortowanie
Close
Sortuj
Sortowanie
  1. Popularność
  2. Największa obniżka
  3. Cena (Od najniższej)
  4. Cena (Od najwyższej)
  5. Data wprowadzenia (Od najnowszego)
  6. Data wprowadzenia (Od najstarszego)
  7. Ocena (Od najwyższej)
  8. Ocena (Od najniższej)
  9. Ocena (Od najczęściej ocenianych)
  10. Ocena (Od najrzadziej ocenianych)
Dostępność
Cena
Zastosuj
Odporność na stępienie
Typ noża
Odporność na korozję
Rodzaj ostrza
Kabura w komplecie
Typ blokady
Klips do noszenia

37 produktów

na stronę
  1. 79,95 zł
    Sugerowana cena producenta 89,95 zł
  2. 899,11 zł
    Sugerowana cena producenta 1 109,00 zł
  3. 119,95 zł
    Sugerowana cena producenta 149,95 zł
  4. 119,95 zł
    Sugerowana cena producenta 129,95 zł
  5. 69,95 zł
    Sugerowana cena producenta 77,95 zł
  6. 99,00 zł
    Sugerowana cena producenta 110,00 zł
  7. Brak towaru

  8. Brak towaru

  9. Brak towaru

  10. Brak towaru

  11. Brak towaru

  12. Brak towaru

  13. Brak towaru

  14. Brak towaru

  15. Brak towaru

  16. Brak towaru

  17. Brak towaru

  18. Brak towaru

  19. Brak towaru

  20. Brak towaru

  21. Brak towaru

  22. Brak towaru

  23. Brak towaru

  24. Brak towaru

  25. Brak towaru

  26. Brak towaru

  27. Brak towaru

  28. Brak towaru

  29. Brak towaru

  30. Brak towaru

37 produktów

na stronę
Schowaj Czytaj więcej

Nóż do filetowania to nieodłączne narzędzie w rękach bardziej zaawansowanych kucharzy. Szczególnie przydatny jest przy precyzyjnym oddzielaniu mięsa od kości i skóry. Noże do filetowania są specjalistycznymi narzędziami, które umożliwiają minimalizowanie strat mięsa przy jego oddzielaniu. 

Noże do filetowania ryb zazwyczaj są ostrzami o smukłej konstrukcji, która przystosowana jest do pracy z delikatnym rybim mięsem. Klingi noży do filetowania ryb są długie i cienkie, co ułatwia wykrawanie mięsa przy ościach. Niektóre modele wykonane są ze stali nierdzewnej, które jednak wykazują większą skłonność do szybszej utraty ostrości w porównaniu z klasyczną stalą węglową.  

Noże do filetowania mięsa charakteryzują się bardziej sztywną konstrukcją, dzięki czemu sprawdzą się do różnego rodzaju mięsa od drobiu po wołowinę. Ostra klinga umożliwia precyzyjne oddzielanie i krojenie mięsa nawet na cienkie plastry.  

Noże do filetowania wyposażone są w ergonomiczne uchwyty, dzięki którym nawet długa praca z nożem staje się łatwiejsza. W ofercie sklepu MILITARY.PL znajdziesz szeroki wybór noży do filetowania różnych mięs. Koniecznie zapoznaj się z naszym asortymentem.